NYHETER!


Pre-prod

Nå for tiden har det vært stor aktivitet i lokalene våre! I tillegg til den vanlige undervisningen av kommende stjerner, så har bandet Dark side of the wall hatt pre-prod til konsertene de i helgen spilte i Grieghallen og Oslo konserthus! 

En ung artist kalt Han Herman har også vært innom og øvd til sine kommende konserter.

Sist men ikke minst var Gunslingers på pre-prod for konserten de hadde med Lothepus!

Bandcamp 2021!
Live-stream konserter 

I disse corona-tider holder vi konserter på huset uten publikum, men disse blir sendt på Facebook-siden vår. Det blir opprettet arrangement for hver konsert, og alle er samlet på ett sted slik at det blir lettere å følge med.


Pre-produksjon

Vi har i det siste tatt i mot ulike artister og band til lokalene våre før deres turnéer eller konserter. De har leid lokalene for å ha pre-produksjon for å sette siste finish på musikk, lyd og lys. Sol Heilo med band, Tor Endresen med band, Josefin Winther med band og Regnbyen er noen av de fantastiske artistene som har benyttet seg av tilbudene våre, og de har vært storfornøyd!


Spiller du i et band eller er du soloartist? Eller driver du med dans? Ta kontakt på hra@hraung.no hvis du eller din gruppe vil komme innom for en uforpliktende samtale. http://www.madseriksen.com


Vi i samarbeid med Kulturskolen har gleden av å kunne tilby et gitarkurs med den dyktige gitaristen Mads Eriksen!

All nødvendig info finner du på plakaten over, eller ved å ta kontakt med oss. 


KURSAVGIFT: 400,-

- Passer for: Viderekommende -

- Oppstart: 16. januar 2019 -

BANDCAMP 2022Studio /

innspilling

Nå for tiden har vi gleden av å ha rockebandet Twisted Days hos oss, som både øver og spiller inn EP i våre lokaler! Bandet har bare spilt sammen i et år, og har allerede fått sitt navn i aviser og i de mange hjem. De er både ung og lovende, og anbefales å følge med på!

Om du eller noen du kjenner ønsker å få spilt inn demo, EP, album e.l., ta kontakt på mail hra@hraung.no        Bandcamp!

I sommer arrangerer vi for første gang en sommerleir for musikkinteresserte ungdommer her hos oss! Dette er et projekt vi har startet for å gi ungdommen et alternativ i ferien nå som utenlandsreiser ikke blir noe av grunnet corona. Vi håper dette blir en suksess slik at vi kan fortsette med det i flere år. Informasjon vil bli gitt her og på Facebook, og påmelding vil bli via mail: Hra@hraung.no

Bli med oss å spill i sommer!


AURORA og Silja Sol holder låtskriverkurs!

Vi var så heldig å få besøk av artister og låtskrivere Aurora Aksnes og Silja Sol, som holdt låtskriverkurs for kreative ungdommer.

Kurset ble fort fullbooket, og stemningne var på topp når dagen endelig var der. Deltagerne organiserte seg i grupper og skrev tekster, og de fremførte de ferdige sangene sine på slutten av dagen. Noen fikk til og med spilt inn sin sang, og noen var så heldig å få med AURORA på både tekstskriving og fremføring av sangen!

SOL HEILO TIL HAUKÅS

Vi er superstolt over å kunne annonsere at vi får Sol Heilo på besøk i slutten av Januar!

Det vil være plass til ca 20 deltagere så her gjelder det å være tidlig ute.Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecovere og spiller utallige instrumenter. I vinter er hun aktuell med programserien «Hver gang vi møtes» på TV2.Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band og kommer til Haukås for å holde en workshop for ungdom mellom 14 og 20 der de viser hvordan man planlegger konserter og turneer.Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.  I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground» Sol har også skrevet mye av musikken til dyreparken sine tegnefilmer. Nå sist Kutoppen som går på kino i disse dager.